Babar Siddiqi

Da Babar Siddiqi overvandt sine egne dæmoner, som skabte misbrugsproblemer, fik han en brændende lyst til at hjælpe andre.

I dag behandler han bl.a.:

babar siddiqi

På egen krop

Det lå egentlig ikke i kortene, at Babar skulle blive en af de førende misbrugsbehandlere i Danmark.

Som diplomatsøn kom Babar fra Pakistan til Danmark i 1979.

Efter sin gymnasial uddannelse, arbejdede Babar de første mange år med salg/marketing, bl.a. som seniorkonsulent hos Buy Aid, souschef hos Peter Asschenfeldts Nye Forlag A/S og som ejer af reklamefinansieret internet hjemmesider som JuleNet.dk, Julefrokoster.dk, SkrabogVind.dk, Lykkehjul.dk, hospitaler.dk og Don.dk, men i år 2000 gav forskellige former for misbrug behov for misbrugsbehandling igennem sammenlagt 1,5 år.

Det blev et vendepunkt, og lige siden har Babar arbejdet med familier, par og især hjulpet mennesker med at komme ud af forskellige former for misbrug.

Babar er den første danske certificerede afhængighedsbehandler og mandlige sexolog med muslimske rødder.

Uddannelse

De sidste 21 år har budt på en lang uddannelsesrejse for Babar, som bl.a. har følgende på CV’et:

Erfaring

Babar har arbejdet både i Jylland og på Sjælland med ambulant behandling, døgnbehandling og i fængslets behandlingsafdelinger. Desuden har han undervist på DAC-uddannelsen og været censor på misbrugsvejleder uddannelsen hos Universitetscenter i Kolding.

Gennem årene har han holdt flere kurser og foredrag, både for offentlige og private institutioner, kommuner og fagforeninger m.m. Babar er lige nu tilknyttet, og samarbejder med, landets største privat behandlingscenter, Tjele-Behandlingscenter.

Babar behandler både enkelte mennesker med brug for hjælp til at blive fri af misbruget, men også pårørende og familier, der bliver ramt af afhængigheden ved at leve sammen med en misbrugende. For et få det bedste resultat i et forløb, er det vigtigt at se på helheden for Babar, der har opbygget stor erfaring med behandling af alkoholproblemerludomanihashmisbrug og blandingsmisbrug samt sex og pornoafhængigheder.